Mergi la conţinutul principal

E-learning

Fundraising pentru ong-uri
Preview image for the video "donatii1.1 Tatiana Ce este fundraising propriu zis".
Ce este Fundraising-ul și cum să comunici eficient și grijuliu cu donatorii brandului non profit

Află din primul video cum să construiești un proces de comunicare durabil și fructuos cu donatorii tăi, dar și cum să faci un fundraising de succes în Moldova. 

Preview image for the video "Donatii 1.2 Tatiana Raspunsuri de tip da sau nu".
Cum să construiești relații cu donatorii și cum să faci față provocărilor specifice Fundraisingului

Aflați din episodul 2 cum să creezi și să dezvolți relații cu donatorii, dar și cum să faci față refuzurilor inevitabile din cadrul procesului de fundraising. 

Preview image for the video "Donatii 1.3 Tatiana Profilul fundraiserului si rolul lui".
Care este profilul fundraiser-ului și ce rol are el pentru organizație și pentru procesul de colecatre de fonduri în organizație

Aflați în episodul 3 din cadrul modulului Fundraising pentru ONG-uri, de ce avem nevoie în organizație de fundraiser și ce atribuții trebuie să aibă el pentru a colecta cu succes fonduri.

Marketing pentru un brand non-profit
Preview image for the video "Donatii 2.1 Roxana Marketing si foundraising in Ong uri".
Cum să construim un brand non profit credibil și care este specificul cauzei ONG - aceste intrebări sunt extrem de actuale pentru echipele de comunicare și fundraising.

În cadrul acestui episod vom vorbi despre promovarea unui brand non profit credibil și despre Marketingul în Fundraising pentru ONG-uri.

Preview image for the video "Donatii 2.2 Roxana Cresterea audientei brandului nonprofit pe online si offline".
Cum construim prezența și vizibilitatea unui brand pe online, dar și cum să interacționăm în offline cu donatorii și cu publicul nostru țintă - aceste subiecte reprezintă un interes maxim

În episodul 2 din cadrul modulului Marketing si Fundraising pentru ONG-uri, vom vorbi despre Inițiative de creștere a audienței brandului non profit, cât online, atât și offline.  

Preview image for the video "Donatii 2.3 Roxana Content marketing sau valoare prin continut".
Cum să creăm conținut valoros pentru brandul nostru non profit și recomandări de content relevant pentru o promovare interesantă auditoriului țintă

În episodul 3 din cadrul modulului Marketing și Fundraising pentru ONG-uri, vom vorbi despre Content Marketing sau cum să oferim auditoriului brandului nostru Valoare prin conținut.